Sentromà va ser durant molts anys el Consolat de Mònaco, i el nostre avi el cònsol.

Els Prínceps de Mònaco Rainiero i Grace van estar a Sentromà acompanyats per Juan Antonio Samaranch i la seva esposa Bibi Salisachs, entre d’altres personalitats. Segons ens explica la nostra tia, la princesa Grace tenia una veu dolça i encantadora, i el Príncep Rainiero era més reservat.
Van passar tot un dia. Van conèixer la història de la casa i van visitar els espais. Més tard van prendre l’aperitiu al pati, i el dinar va ser servit al menjador principal. El menú va ser clàssic: consomé, un plat de peix i un altre de carn, i es va servir a “la vaixella dels escuts”.
Aquest dia ha passat a formar part de la història de Sentromà per sempre.
Subscriu-te al nostre blog si vols llegir més curiositats relacionades amb la història de Sentromà.