Cartell Nostàlgies
Del 02 de juliol al 03 de setembre 2016
​El Celler de Sentromà Cultural​ presenta la mostra titolada “Nostàlgies que reuneix més d’una quinzena de peces de l’artista catalana Esther Olivé de Puig, llicenciada en Belles Arts, Facultat de Barcelona i en llicenciada en Ciències de l’Educació, UAB.
​L’exposició pictòrica gira entorn al tema de les Nostàlgies,  records de paisatges exteriors i interiors que evoquen éssers estimats, moments viscuts i enyorats. Una pintura intimista i colorista on l’Esther perpetua les ausències amb el seu sentiment nostàlgic.
Us hi esperem a la inauguració el dissabte 02/07/16  a les 20:00h amb una copa de cava/cervesa i molta il·lusió!!!
L’horari de visita és: dv i ds de Matí: 11 a 14h ; Tarda: 17 a 20h i dg Matí: 11 a 14h (excepte si hi hagués algun altra activitat reservada en aquests dies).
Visites concertades: 647 72 14 11
Contacte: crisdefortuny@sentroma.com