­

Blog

Inauguració Exposició col·lectiva: Asos de copes

Del 9​ a l’11 de desembre 

​El Celler de Sentromà Cultura​l​ presenta la mostra d’art “Asos de copes”, una Exposició col·lectiva que reuneix  disset peces de diversos estils i tècniques: olis, aquarel·les, acrílics o inclús un dibuix pintat amb vi. Hi participen onze artistes:

Cristina Abella, Mercè Bofill, P.J. Bosch, Agustina Fdez Chemes, Esther Olivé de Puig, Berty Palà, Joan Parramon, Paz Riu, Charo Seigner, Marisa Torres de Benito, Merche Tuset.

Un maridatge perfecte entre Art i el nostre espai. Les parets del nostre antic Celler -on s’ha el·laborat vi artesanalment des de l’època romana- es vesteixen amb les 17 propostes al voltant de la copa de vi com a motiu artístic.

Us hi esperem a la inauguració el divendres 09/12/16  a les 19:30h amb una copa de cava, música i molta il·lusió!
‘Can Sentromà’, Ctra de la Conreria, S/n de TIANA (Barcelona)

[…]

Inauguració Exposició: “Nostàlgies”, per Esther Olivé de Puig

 

Del 02 de juliol al 03 de setembre 2016
​El Celler de Sentromà Cultura​l​ presenta la mostra titolada “Nostàlgies“ que reuneix més d’una quinzena de peces de l’artista catalana Esther Olivé de Puig, llicenciada en Belles […]

Inauguració Exposició: L’essència del vi

​Del 15​ de maig al 19​ de juny

​El Celler de Sentromà Cultura​l​ presenta la mostra titolada “L’essència del vi” que reuneix més d’una treintena de peces de l’artista i cellerer català, Carles Cuscó.

L’exposició  fotogràfica compila l’experiència i les sensacions captades pel Carles Cuscó mentre treballa com a cellerer a França, Itàlia i Catalunya, proposant-nos  un viatge per cercar l’essència del vi.

Es tracta de la primera exposició artística  amb la qual  inaugurarem la sala d’exposicions El Celler de Sentromà Cultura​l​.

Us hi esperem a la inauguració el diumenge 15/05/16  a les 12:30h amb una copa de cava i molta il·lusió!

[…]

By |May 9th, 2016|Categories: blog_cat|Tags: , , , , , , |0 Comments

Sentromà, antic Consolat de Mònaco

Sentromà va ser durant molts anys el Consolat de Mònaco, i el nostre avi el cònsol.

Els Prínceps de Mònaco Rainiero i Grace van estar a Sentromà acompanyats per Juan Antonio Samaranch i la seva esposa […]

By |November 3rd, 2015|Categories: blog_cat|0 Comments

 

T’agradaria veure com és un menú del Ball de la Rosa de Mònaco?

Subscriu-te al nostre blog i podràs veure-la. A més rebràs al teu correu idees que et solucionaran la vida si tens algun esdeveniment de preparar.