­

Blog

Inauguració Exposició col·lectiva: Asos de copes

Del 9​ a l’11 de desembre 

​El Celler de Sentromà Cultura​l​ presenta la mostra d’art «Asos de copes», una Exposició col·lectiva que reuneix  disset peces de diversos estils i tècniques: olis, aquarel·les, acrílics o inclús un dibuix pintat amb vi. Hi participen onze artistes:

Cristina Abella, Mercè Bofill, P.J. Bosch, Agustina Fdez Chemes, Esther Olivé de Puig, Berty Palà, Joan Parramon, Paz Riu, Charo Seigner, Marisa Torres de Benito, Merche Tuset.

Un maridatge perfecte entre Art i el nostre espai. Les parets del nostre antic Celler -on s’ha el·laborat vi artesanalment des de l’època romana- es vesteixen amb les 17 propostes al voltant de la copa de vi com a motiu artístic.

Us hi esperem a la inauguració el divendres 09/12/16  a les 19:30h amb una copa de cava, música i molta il·lusió!
‘Can Sentromà’, Ctra de la Conreria, S/n de TIANA (Barcelona)

[…]

Exposición colectiva: «Ases de Copas»

La bodega de Can Sentromà  vuelve a llenarse de Arte…

Inauguramos el Viernes 9 de diciembre a las 19:30h la Exposición Colectiva ‘Ases de Copas’ organizada por Sentromà Cultural en la que participan 11 artistas maravillosos:

Cristina […]

Inauguració Exposició: «Nostàlgies», per Esther Olivé de Puig

 

Del 02 de juliol al 03 de setembre 2016
​El Celler de Sentromà Cultura​l​ presenta la mostra titolada “Nostàlgies“ que reuneix més d’una quinzena de peces de l’artista catalana Esther Olivé de Puig, llicenciada en Belles […]

Inauguració Exposició: L’essència del vi

​Del 15​ de maig al 19​ de juny

​El Celler de Sentromà Cultura​l​ presenta la mostra titolada «L’essència del vi» que reuneix més d’una treintena de peces de l’artista i cellerer català, Carles Cuscó.

L’exposició  fotogràfica compila l’experiència i les sensacions captades pel Carles Cuscó mentre treballa com a cellerer a França, Itàlia i Catalunya, proposant-nos  un viatge per cercar l’essència del vi.

Es tracta de la primera exposició artística  amb la qual  inaugurarem la sala d’exposicions El Celler de Sentromà Cultura​l​.

Us hi esperem a la inauguració el diumenge 15/05/16  a les 12:30h amb una copa de cava i molta il·lusió!

[…]

By |mayo 9th, 2016|Categories: Blog|Tags: , , , , , , |0 Comments

Sentromà, antiguo Consulado de Mónaco

Sentromà fue durante muchos años el Consulado de Mónaco, y nuestro abuelo el cónsul.

Los Príncipes de Mónaco Rainiero y Grace estuvieron en Sentromà acompañados por Juan Antonio Samaranch y su esposa Bibi Salisachs, entre otras personalidades. Según […]

By |octubre 12th, 2015|Categories: Blog|1 Comment

¿Te gustaría ver cómo es un menú del Baile de la Rosa de Monaco?

Suscríbete a nuestro blog y podrás verla. Además recibirás en tu correo ideas que te solucionarán la vida si tienes algún evento que preparar.