La nostra història

… I EL SOMNI ES VA FER REALITAT

Em dic Teresa de Sentromà, tinc 16 anys i el meu pare em vol casar… però no vol per a mi un matrimoni qualsevol. Ha ofert la mà a l’home que sigui capaç de regalar-me un vestit brodat en or!

Em dic Epifanio de Fortuny i Van Osterdoom. Tinc 16 anys, he pogut escapar amb vida del motí del Femeret i he anat a viure amb l’única família que em queda, la meva tia de Mataró.

Avui l’he conegut. Es diu Teresa. He sentit que el seu pare ha ofert la seva mà a qui aconsegueixi regalar-li un vestit brodat en or…

Avui l’he conegut. Es diu Epifanio. L’he estat observant i ell també m’ha mirat… no sé quan tornaré a veure’l. M’han dit que viu amb la seva tia.

El destí va voler que Epifanio fora capaç de trobar el tresor que el seu pare havia amagat abans de morir, i gràcies a això va poder comprar el fil d’or amb el qual s’encarregaria el vestit de núvia brodat en or per la Teresa. Ja us imagineu la resta, encara que hi ha alguna cosa més…com mostra del seu gran amor també li va regalar un vestit brodat en plata.

Es van casar aquí, a Sentromà, a l’any 1816.

Som els germans De Fortuny, descendents de Teresa de Sentromà i Epifanio De Fortuny Van Oosterom (sí, sí, el del vestit brodat en or!).

Ens entusiasma compartir amb tu aquesta finca, ensenyar-te els seus racons i explicar-te’n els secrets.

Vine a veure un lloc pel qual han passat els prínceps de Mònaco, entre moltes altres personalitats.

Un espai per a esdeveniments amb una història impressionant de la qual pots formar part.

Vine a veure’ns i la teva recerca haur’a acabat.

(llegir més…)

Escut

Opiniones de nuestros clientes

PearlSandals ha celebrado dos bodas en Sentromà. Este espacio es mágico, con una historia que se remonta a la época de los romanos, el estilo que aportaron Grace y Rainiero cuando era el Consulado de Mónaco, la impresionante y majestuosa casa y sus jardines divinos y sus preciosas vistas al mar y a Barcelona.

Gisela y Carlos son encantadores y aportan aquel pequeño extra que hace que los eventos sean todo un éxito. Esperamos llevar a Sentromà a muchas más felices parejas.

Petra Wolf Duffy, PearlSandals
Nuestra familia lo pasó genial en Sentromà.
Roger Seegobin
Precioso! Hace cinco años que nos casamos en Sentromà y cuando veo las fotos me gusta cada vez más la magia que se desprende de cada rincón de este espacio.
Maria José Muñoz Martínez
En un espacio tan especial, es facil tener una fiesta para recordar. ¡Muchas gracias!
Cristina Polo Poveda
Sentromà es un escenario idílico para casarse!! No hacen falta más adornos… ¡¡El entorno es suficiente!! Muchas gracias por vuestra implicación Gisela y Carlos. Fue el mejor día de nuestra vida.
Marta Díaz
Fue un sueño celebrar nuestra boda en un lugar tan glamuroso.
Alejandro y Luis